Reduser svinn

Når masser av materiell faller av i prosessen koster det ikke bare i renhold på verket men også i svinn av materiell som ellers kunne vært solgt. Etter et år kan det være snakk om flere tonn med materiell som går til svinn. Om ditt verk har utfordringer med svinn, bruker betydelig tid og arbeidskraft på renhold kan kantlistgummi med ekstra tetningslist være en «gamechanger» for deg.

Enklere vedlikehold

Masser av materiell som bygger seg opp under transportør, i gangbaner og ellers rundt på verket kan være en belastning for arbeidere som må komme seg rundt og for maskiner som blir utsatt for vanskeligere forhold. Derfor er vedlikehold og renhold på arbeidsplassen viktig, ikke bare for trivsel men også for effektiv drift. Ved å bruke kantlistgummi i anlegget kan du redusere kostnad ved vedlikehold og du unngår at arbeidskraft må brukes på store masser bygger seg opp.

Kantlistgummi med ekstra tetningslist fanger opp enda mer støv og masse enn vanlig kantlistgummi den har også PU belegg nederst på kantlisten som gjør den mer slitesterk og gir den lenger levetid.

Måtte gjøre rent 2-3 ganger i uken.

Her er et eksempel på fint materiell som bygget seg opp hos en av våre kunder. Her brukte kunden betydelig med tid på rengjøring 2-3 ganger i uken for å unngå trøbbel som følger oppbygging av masse (søl). Etter installasjon av Kantlistgummi PU med dobbel tetning har kunden ikke lenger hatt problemer med søl.

 

Her kan du bestille kantlistgummi med dobbel tetning.

SE HVORDAN KANTLISTGUMMI KAN REDUSERE SVINN OG SØL PÅ DITT VERK. (OBS. DU MÅ AKSEPTERE COOKIES FOR AT VIDEOSPILLER SKAL VISES)

Kantlistgummi video

Interessert i å lære mer om vår kantlistgummi teknologi? Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

LES OGSÅ:

De vanligste flaskehalsene i pukkverk: Slik fikser du dem

Kan digitalisering av pukkverk øke effektivitet?

Hvordan unngå nedetid i pukkverket