Nordic
Bulk

Nordic Transportøren®

Standardutstyr

Reisverk

Sikkerhet

Digitale systemer

Båndrengjøring

Båndstyring

Transportbånd

Transportbånd
Slitesterke transportbånd tilpasses transportør. Alle våre bånd er testet grundig på fabrikk. Vi har krav til slitestyrke som er høyere enn standard norm.

Bærerull

Bærerull transportband
Med enkel “klikk-løsning” skifter du ruller uten verktøy eller bolter. Både stål og lette HPDE ruller passer.  5000 ruller av høy kvalitet på vårt lager i Sandnes. 

Returrull

Returrull til med PU ringer transportbåndMed PU ringer på midten unngår du at masse kleber seg og søl. Gummringer på sidene sørger for at transportbåndet ligger stabilt.

Strammestasjon

Strammestasjon til transportbåndStram båndet enkelt for å unngå slitasje. Har feste for lager på vendetrommel opp til Ø75 mm aksling

Inkludert strammeskruer og sleide med hull for lagerbukker.

Drivstasjon

Drivstasjon med motor til transportbånd
Kapslet inn i galvanisert stål for å beskytte mot klemskader og hindre støv i luften. Kan fås med støvdemping inne i kapsel. Motor og gir dimensjoners til lengde på bånd og masse/vekt. Kan tilpasses med feste for momentarm til gir.

 

 

Fyllkasse

Fyllkasse til transportbånd

Tar opp søl og sprut fra mater eller overgang fra en transportør til en annen. Har flere ruller for å tåle ekstra belastningen fra påmating. Demper også stein for å skåne transportbånd.

Takoverbygg

Takoverbygg til transportbåndHindrer at finstoff i masse kleber seg ved nedbør. Øker sikkerheten ved å skjerme operatører fra bevegelige deler.

Vår patenterte C-1 åpne- og lukkefunksjon gir rask tilgang til beltet fra begge sider uten å demontere deksel. Kun to bolter trenger å løsnes.

Er selvbærende og krever ingen struktur.

Gangbane

Gangbane på transportør

Brede gangbaner sikrer god tilkomst under produksjon og vedlikehold.

Bygget i henhold til maskindirektivet.

Sikkerhetsnett

Sikkerhetsnett til transportbånd

Sørger for at kroppsdeler ikke kommer i klem under drift. Øker sikkerheten i verket.

Nødstopp

Nødstopp til transportbånd

Plassert i bunn av transportør så man kan stoppe transportbåndet umdidelbart. Kort vei fra bakkenivå.

Sikkerhetsline

Sikkerhetsline til transportørSikkerhetsline går langs hele transportbåndet. Det er mulig å stoppe båndet uansett hvor du er på gangbanen.

Støvdemping

Støvdemping til pukkverkDyser med høyt trykk av luft og vann. Vannet omgjøres til partikler (tåke) på samme størrelse som støvpartikler.  Det fanger opp støvet som da faller til ro. Du slipper å puste støv og misfornøyde naboer.

Hastighetsvakt

Hastighetsmåler logger hvor fort transportbåndet går, og sender signal til styringssystemet.
Logger hvor fort transportbånd går, og sender signal til styringssystem som kan justere fart automatisk.

Skjevgangsvakt

Varsler deg hvis transportbåndet går skjevt. Slik kan du sørge for at båndet ikke slites eller sliper på konstruksjon. Øker levetid på transportøren.

Volumvekt

Volumvekt til transportbåndVolumvekt bruker ultralyd til å måle hvor mange tonn du produserer. Gir full kontroll på hvor mye verket produserer til enhver tid.

En av fremtidens løsninger.

Se våre tanker om fremtidens løsninger

Forskrape

Skrape til transportbåndForskrape sikrer at alt materialet forlater båndet på riktig sted, i stedet for å følge med i retur. Du får mindre søl.

Tungsten karbid i PU gir en skarp kant som rengjør godt, og gir lang levetid. Segmentene på 100 mm gir et kontrollert trykk mot beltet. Bytt ut ett og ett segment.

Alle ståldeler er galvanisert.

Finskrape

Finskrape til transportbåndFanger opp det forskrapen ikke klarer å fjerne fra båndet. Forskrape og finskrape i kombinasjon gir best rengjøring av båndet.

Segmenter på 100 mm gir kontrollert trykk mot beltet.

Alle ståldeler er galvanisert.

Plog

Plog rengjør transportbåndPlassert foran vendetrommel på retursiden av båndet. Hindrer fremmedlegemmer å skade transportbånd.

Leveres i båndbredde 500 – 1600 mm.

Alle ståldeler er galvanisert.

Styrerull

Styrerull til transportbåndSørger for at båndet holdes på plass, slik unngår du skjevgang. Kan monteres selvstendig, eller på tracker.

Lagervare i Sandnes.

Styretallerken

Styretallerken til transportbåndPU skive monteres rett på returrull. Hindrer skjevgang på transportbånd. Returruller leveres både med og uten styretallerken.

Passer både ruller med og uten gummiringer

Tracker

Tracker til transportbåndTracker sentrerer transportbånd automatisk. Hvis båndet kommer i kontakt med en styrerull på siden, endrer tracker vinkel og styrer båndet rett. Alt skjer automatisk.