Nordic
Bulk

CDE vaskeanlegg Combo 400

Den nye modellen Combo 400 er det første vaskeanlegget for bygg- og anleggsbransjen som er semi-mobilt. Det kan flyttes på et par arbeidsdager.

 

 

Velg fraksjoner

Produser de fraksjoner og blandinger det er marked for.

God tilkomst

Brede gangbaner gir god tilkomst og enkelt vedlikehold.

90% resirkulert vann

Opp til 90% av vann gjenbrukes umiddelbart i systemet.

Semi-mobilt

Enkelt og flytte uten å gå på kompromiss med produksjonskvalitet

90 % mindre vann

CDE har utviklet en innovativ teknologi for å vaske sand. Etter mange langvarige tester viser det seg at 90 % av vannet blir resirkulert. Du kan umiddelbart bruke vannet på ny, rett i produksjonen. Vannbehovet inn i anlegget blir betraktelig lavere, som gjør anlegget desto mer mobilt.

CDE Combo 400 håndterer

Kapasitet

30-200 tonn i timen

Det bruker CDE sin innovative syklonteknologi og tar ut et kapasitetsområde på 30 til 200 tonn per time, i tillegg er det mobilt.

Integrasjon av vaskeanlegg

Alle CDE sine vaskeanlegg kan integreres i din drift og tilpasses din produksjon. Vi i Nordic Bulk bistår deg med integrering i eksisterende anlegg. Foruten å holde dialogen med CDE, og sørge for riktig montering, tenker vi helhetlig. Vi hjelper deg å vurdere tilgang på vann, logistikk ved henting og levering av masse, og opplæring.

Enkelt å flytte

I ett kompakt chassis kombinerer anlegget påmating, gradering, vasking, resirkulering av vann og lagring. Dermed kan du flytte det på få dager.

Ta kontakt for å høre mer om mulighetene

Topp HMS

Gangbaner for god tilkomst

Til tross for at Combo er semi-mobilt har alle modellene samme gangbaner som de stasjonære modellene. Det er viktig for at operatører skal få jobbe sikkert med god tilkomst.