Nordic
Bulk

Service i pukkverk

Hvis transportbåndet ditt ryker, du har havari eller gjentagende problemer i verket, er vi klar til å hjelpe deg så raskt som mulig.

 

Serviceavdeling

Etter årevis med driftserfaring i pukkverk har vi selv kjent på kroppen hvor kritisk det er når et transportbånd ryker. Det er derfor vi har satt oss i bilen på timen på fredags ettermiddag, og kjørt gjennom natta for å hjelpe kunder ved havari.

Tjenester

Reparasjon av transportbånd

  • Reparasjon av transportbånd
  • Montering av nye transportbånd
  • Klargjøre transportbånd for skjøt

Vi er også opptatt av å forebygge havari. Etter montering av transportbånd er det viktig at operatører forstår oppbyggingen av en transportør, og hvordan de skal justere utstyret riktig så du slipper nye havari.

Derfor har vi lansert et nytt kurs om riktig vedlikehold av transportører.

Se vårt unike kursprogram

Andre tjenester

Spør våre dyktige fagfolk om rådgivning til vedlikehold. Vi kan komme på befaring, eller bistå deg også med montering og reparasjon av maskiner og utstyr.

Servicen er enestående. De har alltid tid til oss og kommer raskt om vi er nøden. I tillegg har de stort lager med alt vi trenger.

Bent Ree, Anleggsleder

Veidekke Industri avd. Tullin Ree

Slitesterke transportbånd

Over 200 norske pukkverk kjøper transportbånd hos oss. Det er fordi de får topp kvalitet, kun fra kjente europeiske merkevarer. Pålitelige transportbånd som blir laget med avansert teknologi, og deretter testet for slitestyrke.

Vi blir kontaktet flere ganger i året, med gode tilbud på transportbånd fra ulike verdensdeler. Transportbånd vi kunne solgt til en lavere pris, og fått bedre margin enn det vi gjør i dag. Hver eneste gang sier vi nei. Vi tilbyr kun produkter hvor vi er 100% sikre på kvaliteten.

V3 programmet

Kurs for bedre vedlikehold

Det gir stor merverdi å kurse operatørene i riktig vedlikehold. I V3 programmet får du først befaring i ditt verk, som vi bruker til å lage konkrete tiltak skreddersydd til ditt verk.

Til sist får du en dag med besøk for å kontrollere og gi tilbakemelding på tiltakene.

 

Se programoversikt