Totalløsning

Behov for nytt anlegg eller modifisering av eksisterende?


Nordic Bulk jobber hardt for å være en av de ledende leverandører av løsninger til morgendagens anlegg.  Vi bestreber oss for å hjelpe våre kunder med å finne de beste løsningene som gir optimale fordeler i forhold til miljø-aspekter, sikkerhet og økonomi.


Basert på våre ansattes mangeårige ekspertise i drift av anlegg starter vi prosessen med fokus på å finne den beste arbeidsflyten. Ved hjelp av de beste software programmene beregner vi løsninger helt til vi finner den optimale løsningen sammen med kunden.


Denne arbeidsprosessen sammen med vår ekspertise og våre maskinleverandører gir oss muligheten til å lokalisere de beste maskinene og utstyret for hver prosess involvert i arbeidsflyten. Hvert trinn i prosessen blir evaluert for å opprettholde topp kvaliteten på resultatene.


Neste trinn i prosessen blir å bygge det fysiske anlegget. Konstruksjon av anlegget med fokus på sikkerhet, miljø og smarte logistikk-løsninger. Vi har sterkt fokus på lastepunkt ved bruk av gummi, polyuretan og keramikk for å hindre slitasje i lastepunkter.


Alle våre fabrikker leveres med CE-merking og bygger på myndighets-krav og reguleringer.
Nordic Bulk har et stort nettverk av underleverandører. Vi kan derfor tilby totalleveranser inkludert planlegging, oppmåling, landskaps oppmåling, design, beregninger, betongarbeid, produksjon, montering, bygninger, elektrisk arbeid, testkjøring og dokumentasjon.

 

o Design og overlevering av nøkkelklare anlegg.
o Oppgradering av eksisterende anlegg
o Skipslastere
o Konsulenttjenester / rådgivning
o Konsekvens analyser
o Forskjellige typer steinbrudds planlegging

 

 

/a